KattCupen 4  SMK Kungsör

 

uppdaterat: 2018-02-23 07:56

 

Ja nu é det fjärde deltävlingen av Kattcupen 2017-18 De é 15 året i rad nu. Vi kommer att köra dessa 6 del/ tävlingar. Vi kommer att köra 6 st i Kungsör. Det underlättar för oss som arrangörer då har vi järn koll på banan under höst/vinter å vår. Så behöver ej funktionärerna "ränna" land å rike kring. De som gör tävlingar vet hur svårt det är med funktionärer, sanna mina ord är det inte lättare under vintern. El verk går att bruka under kalla nätter, om du tankar med ”tyst bensin”. Visa hänsyn till grannar. Nu försöker vi att göra en ansträngning att anmäla och bet på Svemo TA. Det går givetvis oxå att anmäla och bet på plats men försök att undvika det.  Bet med Swish är ok på tele nr: 070 552 71 71 Välkomna till det femtonde året med KattCupen.

 

NYTT  FRÅN ÅR 2017-18 att klasserna 85 G kommer samtliga flickor att sär räknas från övriga 85 G pojkar. Så 85 G kommer att bli en egen klass i total sammanräkningen.. ALLA som åker ROOKIE får pris efter var tävling resten se Kattens sida....

 

Det kommer att vara schema rullande från Rookie / 50 G till U17 13-17/MX2U 15-17 på tävlingsdagen. Så anmälan mitt på dagen utgår ALLA anmäler sig på morgonen mellan 07.00-08.30 eller på fredags kväll mellan 19.00-21.00.

Måndag den 19 feb kl: 21:20.
Under lördagen var det hela 33 st förare som tränade i Kungsör. Enligt öppnings ansvarig var alla nöjda med banan. Vi har ej kolla den ännu men kommer att åka dit under onsdagen. Nu är det minus 3 grader ute ovh ingen nederbörd har kommit under dagen. Som det ser ut Nu för prognåsen så kommer det att vara kallgrader hela veckan. Det är givitvis fruset och DUBB ska ALLA ha. NYA REGLER I SR OM DUBB ÄR DETTA.

3.1.3.1 Dubb får användas under tiden 1 november - 31 mars, om inget annat anges i tävlingens tilläggsregler (TR). Om dubb tillåts ska det tydligt framgå i TR samt att fordon med och utan dubbdäck inte får samköras.

Kolla vädret på dessa. På lördags hoppas vi på SOL som det va i jan.  https://www.yr.no/sted/Sverige/V%C3%A4stmanland/Kungs%C3%B6r/langtidsvarsel.html  . Vi kommer sannolikt att uppleva en solig samt mild och fin lördag. Om man kollar SMHI så är det likt yr nor https://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/ortsprognoser/q/Lenmora/Kungs%C3%B6r/2696606#tab=0,chart=1 . Som alla vet så kan de spå olika väder .INGEN STARTGRIND PÅ LÖRDAG. VI GÖR SOM I JAN. Alla förare fixade det med flaggstart.

Tisdag den 20 feb kl: 16:47
Under natten har det varit runt 3-4 grader kallt. dagen har bestått av sol moln men ingen nederbörd. Nu är det mulet och 3 grader kallt. Kommer att åka till banan i morgon och kolla läget. Lägger ut foton på FB så att alla kan bilda sig en egen uppfattning på statusen på banan. Ha det så länge. Sören.

Onsdag den 21 feb kl: 18:47
Under dagen har vi varit på banan och tagit bort den lilla sö som har kommit. Banan är frusen hela och samtliga ska ha DUBB DÄCK. Vi kommer att ha flagg start som det va i januari. Nu är det - 5 grader ute och molnfritt. Alla får andvända el verk under natten / dagen på banan. Starten är perfekt ingen vattenpöl som det va i jan. Frusen slät och hård. På banan kan det finnas en del frusna spår. Set ut att bli många förare åter enligt TA,

Torsdag 22 feb kl: 09:20
Natten har varit kall. Molnfri och mellan 8-10 grader minus. Nu är det -4 grader och växlande molnighet och vindstilla. Ingen nederbörd av snö har kommit och vi hoppas på att det blir uppehåll. Inte roligt att ploga en gång till banan och depå. Nu ska vi se till att inköpa alla saker till kiosken samt kontrollera med samtliga funktionärer så att ingen har fått förhinder. Återkommer i morgon. Ha en bra dag där ut!!!

Fredag 23 feb kl:07:56
Det har varit minusgrader under natten runt 4 till fem grader. Nu är det - 2 ute och mulet. Ingen vind å det kommer lite fjun snö ner. Åker upp till banan runt 13.00 och tar foton och lägger ut det på FB så alla kan se. tranemo MC Tjänst kommer till Katt Cupen i morgon. Finns många fina å bra ha grejor i hans sortiment. Kolla in hans hemsida: http://tranemomctjanst.se/ . Välkomna till Kungsör.