KattCupen 6 FINAL  SMK Kungsör

 

uppdaterat: 2018-03-23 14:14

 

Ja nu é det Final i Kattcupen 2017-18 De é 15 året i rad nu. Vi kommer att köra dessa 6 del/ tävlingar. Vi kommer att köra 6 st i Kungsör. Det underlättar för oss som arrangörer då har vi järn koll på banan under höst/vinter å vår. Så behöver ej funktionärerna "ränna" land å rike kring. De som gör tävlingar vet hur svårt det är med funktionärer, sanna mina ord är det inte lättare under vintern. El verk går att bruka under kalla nätter, om du tankar med ”tyst bensin”. Visa hänsyn till grannar. Nu försöker vi att göra en ansträngning att anmäla och bet på Svemo TA. Det går givetvis oxå att anmäla och bet på plats men försök att undvika det.  Bet med Swish är ok på tele nr: 070 552 71 71 Välkomna till det femtonde året med KattCupen.

 

NYTT  FRÅN ÅR 2017-18 att klasserna 85 G kommer samtliga flickor att sär räknas från övriga 85 G pojkar. Så 85 G kommer att bli en egen klass i total sammanräkningen.. ALLA som åker ROOKIE får pris efter var tävling resten se Kattens sida....

 

Det kommer att vara schema rullande från Rookie / 50 G till U17 13-17/MX2U 15-17 på tävlingsdagen. Så anmälan mitt på dagen utgår ALLA anmäler sig på morgonen mellan 07.00-08.30 eller på fredags kväll mellan 19.00-21.00.

Måndag den 19 mars kl: 10:45
3.1.3.1 Dubb får användas under tiden 1 november - 31 mars, om inget annat anges i tävlingens tilläggsregler (TR). Om dubb tillåts ska det tydligt framgå i TR samt att fordon med och utan dubbdäck inte får samköras.
Vädret i Kungsör enligt yr nor. https://www.yr.no/sted/Sverige/V%C3%A4stmanland/Kungs%C3%B6r/langtidsvarsel.html  .
Om man kollar SMHI så är det likt yr nor https://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/ortsprognoser/q/Lenmora/Kungs%C3%B6r/2696606#tab=0,chart=1 .
Som alla vet så kan de spå olika väder .INGEN STARTGRIND PÅ LÖRDAG.  Alla förare fixade det med flaggstart. Tranemo MC Tjänst kommer till Katt Cupen på lördag. Finns många fina å bra ha grejor i hans sortiment.Kolla in hans hemsida: http://tranemomctjanst.se/ .  Ha en fortsatt kväll så ses vi i morgon. I dag hade vi miljöinspektion av banan med kommunen.

Tisdag den 20 mars kl 21:20
Under natten har det varit en hel del blåst men med många minusgrader. dagen har bestått av mestadels sol och klarblå himmel. Nu är det - 6 grader ute och moln fritt. Kommer säkert att bli en kall natt åter. har ej varit vid banan under dagen men i går var jag där med kommunen och de gjorde den årliga miljö inspektionen. Vi gick då hela banan längd och bitvis var det lite mjukt c:a 5 cm. På torsdag kommer vi att se över hela banan och ge er en bra uppdatering av statusen av den. Ha en fortsatt bra kväll.

Onsdag den 21 mars kl: 22:32
Vackert och milt väder under hela dagen.  Nu är det - 1grader och molnfritt. I morgon bär det av till banan å kolla över allt. Återkommer i morgon om info.

Torsdag den 22 mars kl:  22:08
Vi har varit vid banan och fixat inför helgen. Visst finns det vattenpölar annat vore konstigt. Det är hårt i backen och ingen sandflyt. På berget mellan flaggpost 2 till 7 är det precis stenhårt och där kommer solen ej åt. Kommer att bli en bra lördags tävling. Nätterna är det kallt med många minusgrader ännu. Nu är det minus 2 grader och under dagen har det varit mellan 2-5 grader varmt.

Fredag den 23 mars kl: 13:40
 Kallt under natten har det varit. Nu skiner solen från en klarblå himmel och det är 8 grader plus i solen. Åker nu till banan och fixar det sista inför racet i morgon...