KattCupen 3  SMK Kungsör

uppdaterat: 2019-01-24 08:12

 

Ja nu é det dags att börja med Kattcupen 2018-19 De é 16 året i rad nu. Vi kommer att köra dessa 6 del/ tävlingar. Vi kommer att köra 6 st i Kungsör. Det underlättar för oss som arrangörer då har vi järn koll på banan under höst/vinter å vår. Så behöver ej funktionärerna "ränna" land å rike kring. De som gör tävlingar vet hur svårt det är med funktionärer, sanna mina ord är det inte lättare under vintern. El verk går att bruka under kalla nätter, om du tankar med ”tyst bensin”. Visa hänsyn till grannar. Nu försöker vi att göra en ansträngning att anmäla och bet på Svemo TA. Det går givetvis oxå att anmäla och bet på plats men försök att undvika det.  Bet med Swish är ok på tele nr: 070 552 71 71  Välkomna till det sextionde året med KattCupen.

 

NYTT  FRÅN ÅR 2018-19 att klassen Open tillkommer. Det måste vara tio st betalda innan tävlingsdagen, annars utgår klassen

 

Det kommer att vara schema rullande från 50 G till Open på tävlingsdagen. Så anmälan mitt på dagen utgår ALLA anmäler sig på morgonen mellan 07.00-08.30 eller på fredags kväll mellan 19.00-21.00.

 

Måndag 21 jan. kl: 13:22

Vädrets makter är med oss. Nu blir det lite kallare på nätterna. Kolla YR No:  https://www.yr.no/sted/Sverige/V%C3%A4stmanland/Kungs%C3%B6r/langtidsvarsel.html  . Vädret ser mycket bra till helgen. Som det är NU är det plus grader under hela lördagen. Har kommit en del snö men det fixar Doris. Det var ett 50 tal i lördags som tränade på Stens torps banan. Det var lite halt sa de det kan vi förstå det är is å snö på banan. men samtliga klarade det med bravur. Det ser mycket lovande ut till lördagen. Kom i håg att anmäl er på TA när vi nu efter mycket jobb och tid har fått det att funka 100% med supervisor mm. Ha en fortsatt trevlig Da så ses vi i morgon. Solo/Open måste anmäla Å bet annars finito till er!!!!

 

Tisdag den 22 jan. kl: 22:30

Det har kommit en del snö nu. C:A 10 cm och det har blivit varmare. Under dagen har termometer pendlat mellan + 3 till +-O, Nu ute är det - 1 gr. Samtliga ska ha dubbdäck det förstår säkert ALLA!. Under morgondagen ska vi ploga av banan från all snö. Ha en god sömn så ses vi i morgon.

 

Onsdag den 23 jan kl: 08:30

Foton kommer upp på FB under dagen på banan i Kungsör. Plogning av snö pågår för fullt. Nu är det +-0 ute och molnigt. Hoppa inte på mer snö nu. Ha en bra DA .Nu fortsatt jobba...

 

Torsdag den 24 jan kl:08:10

Vi fortsätter i dag och plogar av snön. Natten har varit kall mellan 8-10 grader -. Det är molnigt och vindstilla. Som vädret ser ut nu blir det mildare framåt dagen. Vill ge ett förslag om att lite K-Sprit i tanken till lördag så slipper du få någon is propp i förgasaren. Ligger foton på Fejjan om banan status sen i går. Banan är helt frusen kommer att vara fri från snö. Nu till jobbet önska alla där ute en bra dag!!