KattCupen 4 SMK Kungsör

uppdaterat: 2019-02-22 10:40

 

Ja nu é det dags att börja med Kattcupen 2018-19 De é 16 året i rad nu. Vi kommer att köra dessa 6 del/ tävlingar. Vi kommer att köra 6 st i Kungsör. Det underlättar för oss som arrangörer då har vi järn koll på banan under höst/vinter å vår. Så behöver ej funktionärerna "ränna" land å rike kring. De som gör tävlingar vet hur svårt det är med funktionärer, sanna mina ord är det inte lättare under vintern. El verk går att bruka under kalla nätter, om du tankar med ”tyst bensin”. Visa hänsyn till grannar. Nu försöker vi att göra en ansträngning att anmäla och bet på Svemo TA. Det går givetvis oxå att anmäla och bet på plats men försök att undvika det.  Bet med Swish är ok på tele nr: 070 552 71 71  Välkomna till det sextionde året med KattCupen.

 

 

Det kommer att vara schema rullande från 50 G till U17 på tävlingsdagen. Så anmälan mitt på dagen utgår ALLA anmäler sig på morgonen mellan 07.00-08.30 eller på fredags kväll mellan 19.00-21.00.

 

Onsdag 20 feb. kl: 09:13

Vädrets makter är med oss. Nu blir det lite kallare på nätterna. Kolla YR No:  https://www.yr.no/sted/Sverige/V%C3%A4stmanland/Kungs%C3%B6r/langtidsvarsel.html  . Under natten har det varit - grader. Nu skiner solen från en klar blå himmel och det är + 2 grader. Vi har harvat hela banan under mån och tis. Många partier av banan är tjäl fri på ytan men hårt 10 cm ner. På berget är det tjäle ännu och det brukar ta tid innan det släpper. Samtliga ska ha dubb bara så alla vet!. Det behöver ej vara nya dubbdäck bara att vi ser att det är dubb däck. Kommer att bli kallare under nätter nu ett par dagar. Återkommer i morgon. ha en fortsatt bra dag. 

 

Torsdag den 21 feb. kl: 08:10

I går var det strålande sol hela dagen med upp i mot 5-7 gr +. Under natten har det varit en del minusgrader samt på morgontimmarna har det börjat att falla snö. Nu är det - 2 gr och  faller  lite snö. Vindstilla och molnigt. under gårdagen har Doris gjort i ordning banan och många partier var det riktigt vår bana. Det var tur för nu är det betydligt hårdare i backen. Kommer under dagen att ta bilder och lägger ut på FB så att alla kan se hur det ser ut. Det ser ut oxå även denna gång att det blir en hel del förare. Kommer säker att bli som i jan uppemot en 120 st. Det är glädjande för vi som håller på med banan och allt runt om kring. Alla vet hut det är att göra en hemmatävling under sommaren, det är mycket värre under vinter. Det vill inte säga lite det. Vi gör så gott vi kan så att det blir bra tävlingar trots vädergudarna i bland. Ha en fortsatt bra dag alla där ute!!!

 

Fredag den 22 feb kl: 10.40

Under natten har det varit kallt runt 11 grader -. Nu skiner solen från en klarblå himmel och det é - 2. Banan är helt ok inför tävlingen i morgon. Vi kommer att ha plus grader hela tävlingen från morgon till eftermiddag. Ser oxå ut att bli många förare denna gång oxå. lite segt med 85 U som vaknat sent.  Det é lite underligt oxå med den klassen att 70% av klassen kommer norr om Dal Älven. Men så e´det. Nu till alla papper och sedan till Kungsör. Ses i kväll eller i morgon. ha en fortsatt bra da... Det där mé dubbdäck va inte så dumt "ler"....